27 Eylül 2006 Çarşamba

şunlar şunlar oldu (2)

Kronolojik olmayan bir sırada son günlerin sosyal anlamda özeti:

Geçtiğimiz Pazar günü kuzen Tims@h'la -onun sağladığı AROC VIP biletleriyle- WTCC İstanbul ayağı için İstanbul Park'taydık. Paddok'ta ve Alfa Romeo'nun VIP salonunda geçirdiğimiz güzel vaktin ardından ilk yarışı izledik. F1'de de yarışmış olan Alex Zanardi, BMW'siyle ilk yarışı kazandı. 4-5 yıl önce geçirdiği kazada her iki bacağını kaybeden pilotun 2. WTCC zaferiydi bu. Yarışta çektiğim kısa filmler çok heyecansız olduğu için eklemiyorum, onun yerine buyrun fotoğraflarımızı paylaşıyorum.





Yeri gelmişken 2006 F1 Petrol Ofisi İstanbul Grand Prix'sinde yine 8 no'lu tribündeydim. Geçen sene olduğu gibi Batubey'le karşılaşıp hasret giderdik. Başka bir foto için de Kidinmind'ın blogunu ziyaret edebilirsiniz. 8'de onunla da karşılaştık.



Bakınız F1 pilotları nasıl da selamlıyor halkı.



Geçen hafta pazar da Sonat'la Ali Sami Yen'de Galatasaray - Beşiktaş maçını izledik. 1-0 yendiğimiz maçın öncesinde ilk lisanslı Galatasaray formamı da satın aldım.



21 Eylül 2006 Perşembe

rpm radar - Red Devils

Şirketler Ligi 2006 basketbol turnuvasına ajans olarak Red Devils adlı takımımızla katılıyoruz. Geçen pazar günü grubumuzda ilk maçlarımızı oynadık. İlk maçımızda Autoliv takımına yenilip daha sonra Telenity Canvas ve Turkcell-1 takımlarını yendik ve gruptan çıkmaya hak kazandık.

Bu cumartesi günü 11:40'ta Akatlar'daki Şişli Terakki Lisesi'nin spor salonunda Tetrapak takımıyla 2. tur için mücadele edeceğiz. Beni ve diger Red Devil'leri desteklemek için orada olmak isteyenleri bekliyoruz. (Buralarda bir yerde tesisler)



Ulaşım:
TERAKKİ VAKFI SPOR TESİSLERİ SEKRETERLİĞİ
Akatlar, Ebulula Mardin Caddesi, 12/A, Levent / İstanbul
Telefon 0212 351 00 60 / 207 - 208
Faks 0212 351 00 45
E-Posta sportesisleri@terakki.org.tr

18 Eylül 2006 Pazartesi

Veda 2

Kuzenim tims@h'ın eğlenceli çalışmasını sizinle paylaşıyorum. Bu fotoğraf şaka da olsa gerçekten de duygularımı yansıtıyor doğrusu...