17 Haziran 2005 Cuma

Batman Başlıyor

madem axim yazmadi ben yaziyim :P batman'e gidiyoruzzzzzz, film kesin kotu cikicak (amerikan filmi nasilsa :P) ama bakalim axim sectigim sinema salonunu nasi bulucak :D






bu arada katie hanim kizimiz goya tom ile nisanlanmis :P ben yahoonun yalancisiyim :)


hiiiiiiiii kocaman 1 gundur sevgilimi gormedim, 22 civari bizde olucak sanirsam veee cok heyecan yaptim :D hoppidi hoppidi zaman gecsin artikkkkkkkk :)

4 yorum:

  1. batman olsun çöp adamdan olsun diyor ve sahneden çekiliyorum 8) yoğun dönemi atlatalım, süratle koşacağım sinema salonlarına 8)

    ama sayın bale de bir başka hani...

    YanıtlaSil
  2. Film hakkinda:

    En karanlik Batman olmasi acisindan cok keyifli ve etkileyiciydi. Ancak montaj konusunda okulda deerslerde gosterilecek kadar kotu bir ornekti. Boyle rezil ve acemi bir kurgu gormedim. Sanki filmin suresi basta 11 saat olarak dusunulmus de sonradan 130' olmasi kararlastirilmis gibiydi.

    Salon hakkinda:

    Cok guzel ve keyfli bir salondu. Bu tarz (VIP, premiere, vb) bir salonda bu kadar rahat edip ayni zamanda goruntu ebati ve sesten de memnun kalacagimi tahmin etmezdim. Tesekkurler askim!

    YanıtlaSil
  3. aximmmmmmmmmmmm da hemen sayfasina bakarmis :D hic uykum yok benim :'( tylolmi icsem 110 tane kadar uyumak icin acaba :P

    YanıtlaSil