8 Aralık 2004 Çarşamba

Basketbol

Dün akşam Murat ve onun bir kaç arkadaşıyla Maslak civarında Enka'nın tesislerinde 21:00 ve 22:00 arası bir maç yaptık. Pestilim çıktı. Şu anda yavaş yavaş yorgun kaslarım sızlamaya, yer yer ağrımaya başladı. Eve gidip kendimi yatağa atmak isteğiyle yanıp tutuşuyorum. Öte yandan maçta çılgın gibi yorulmam-ız-a rağmen yenilmiş olmamız da üzücüydü. E uzundu adamlar. Kondisyonumuz artınca hadlerini bildiririz.

Bugün büyük bir alışveriş yapacağım. Tek kalemde yüklü miktarda nakit çıkacak elimden. Bir taneme bir hediye alıyorum. Sürpriz olacak, o yüzden burada okuyup da kendisine yetiştirme imkânı olanlar ketum tutumlarını korumayı bilsinler.

4 yorum:

  1. aaa ben biliyorum hediyenin ne olduğunu. ama söylemem ;)

    YanıtlaSil
  2. ben bilmiyorum. ama merak ettim. :O

    YanıtlaSil
  3. peki şişman, hatta obez bir insanın basketbol yorumculuğu yapması dünyadaki en ilginç şeylerden birisi değilmidir? tamam belki "eskiden" basketbolcuymuş fakat bir kedi bile nbadotcom derinlikleriden gezip istatistikleri ezberden okuyabilir. peki ya kadın f1 yorumcusu oximoron kelimesinin varlığını ve ona duyduğumuz ihtiyacı bir daha ortay koymaz mı? seksist değil, pozitif ayrımcı zinhar ama tek bir kadın katılımcı yokken ortada topuklu ayakkabılar ve d&g takılarla yürür mü bu iş yalçınım. peki al sana önerme o zaman: #5038668 :) :O :( /msg ?

    senna bu sporu yücelten schumacher ise tüm rekabeti(doğal olarak da eğlenceyi) altı yıl için öldüren adam olarak tarihe geçecek. sadece ikincinin kim olacağı üzerine kurulan bir spor ve onun daima kazanan, çok sevilen fakat -bence- ruhu olmayan bir adamı bir şekilde pistlerden emekli olur ya da ayrılmak zorunda özleyeceğimi de söyleyemem.

    bu yazım yüzünden çok küfür yedim tempra kullanan ferrari tutkunlarından, yazık bana.

    YanıtlaSil
  4. koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi denir mantigindan yola cikarak, eger ntv butcesinden ayirip,

    -macaristan gpsinin en guzel yani ne biliyor musun serra?
    -sikici bir gpnin geride kalmis olmasi mi okay?
    -hayir. 2 hafta sonra belcikaya gidecek olmak! eheheh.

    diyen birini oraya buraya gonderme girisiminde bulunursa, dogrusu sonuna dek serra demirkolu desteklerim. kendisinin, yayina girildigi haber verilmedigi bir zamanda okay'a "simdi hede hodo zirt pirt bik bik diyeceksin" dediginin birkac saniye sonrasi okay karacan'in "yayinda miyiz? hah.. hede hodo zirt pirt bik bik" demesi, yine demirkol'un tarafsiz takilmak namina her gorusu esit yuzdelerde savunuyor olmasi da gozonune alinacak olursa pozitif ayrimcilik kapsamindan ciktigi gercegini savunmak gerekir.

    e bir nikki lauda'miz yok ki, ferrari oturtulmus platformda yorum yapsin. belki gunun birinde jason tahincioglunu izleriz. (yaklasik 60 yasina geldigimizde.)

    bu arada pistanbul biletleri satisa cikmis. fahis fiyatlardan dudaklari ucuklayanlar alemine dalmak istiyorsaniz 1'i tuslayin. duser fiyatlar diye bekliyorsaniz hatta kalin, gelecek yuzyilda size ulasacagiz.

    schumacher-senna dosyasina da baska bir zaman dalmak lazim. aslen keramet schumacherin muthis yeteneklerinden mi, yoksa ferrari'nin godalinium potanslarini guclendirmis aracinda midir? nitekim barrichello gibi okay karacan'dan hallice olmayan dobis arkadasimiz bile kürsü yapabiliyorsa, arastirmak lazim. bence mika hakkinen ve david coulthardli mclaren'a karsi, schumacherli ve eddie irvine'lı (nallari toplayan modelli) ferrarinin kapisma gunleri de senna esiginde eglenceli idi.

    bir daha kim bitime 600 metra kala arabasini patlatir? bir daha kim tel orgulerin ardina gidip aglar. ah mika ah :)

    YanıtlaSil