31 Aralık 2004 Cuma

yılbaşı 3

Yaşa!

Evden internet bağlantım sonunda sorunsuz... En azından şimdilik. İnternetten süper şarkılar indirdim ve akşamki parti için bir CD yaptım. Keyfime diyecek yok.

Birazdan bebeğimin hazırlığı bitecek ve dışarı çıkacağız. Bu arada Migros süper kazık attı. 17:00 sularında her kasada (Beşiktaş - Evlendirme Dairesi'nin altındaki) deli gibi sıra varken kredi kartları çalışmıyordu! YTL dalgası yüzünden haftalardır "yılbaşı gecesi nakit taşıyın" tantanasından nasıl faydalanacaklarını çok iyi biliyorlardı, zira kredi kartı çalışmayan herkes paşa paşa nakitle yaptı ödemesini, including me.

Yeni yıl sakinlik ve açık bir içgörü getirsin hepimize. Olaylar karşısında soğukkanlı olabilelim ve mutlu olmanın bir şans değil bir tercih olduğunu çevremizdeki herkese öğretelim.

5 yorum:

  1. benim de basta evlendirme dairesi altindaki migros olmak uzre, migros club kartinda biriktirdigim çipler, harcamayi unutmamla birlikte tuz ile buz oldu. tamam bir at bir deve degildi ama belki biten dis ipimin yenisini alirdim.

    ytl hayirli olsun.

    bu arada benim evim-senin okulun arasi mesafe saniyorum senin evin ile ihlamur migros arasi mesafeden cok cok kisa. ;)

    YanıtlaSil
  2. belirtili isim tamlamalarindaki iyelik karmasasi yuzunden ozur dileriz, gecici olarak devre disiyiz. nakit kabul edilir :)

    YanıtlaSil
  3. Önüme rasgele çıkan ilk yere bırakayım mesajımı münasipliğine bakmadan 8)

    Canım, nice yıllar diliyorum sana, huzur yakanı bırakmadan, hayat seni kendinden bıktıramadan sürüp giden... Doğumgünün kutlu olsun...

    P.S.: Bu zımbırtı tarih değil de, sadece saat basıyor sanırım "comment"lere. O halde ekleyelim 020105 diye 89

    YanıtlaSil
  4. oncelikle, dogumgunun kutlu mutlu mesud vesaire olsun abicim. hatta coktan secmeli ve bosluk doldurmali olsun. a-b-c-d seceneklerini begenmezsen kendi istedigini yaz diye e'ye 4 nokta birakiyorum. :)
    opuldun :*

    YanıtlaSil
  5. 1-)Happy new year.
    2-)Happy birthday
    3-)İyice olmuşsunuz siz.
    4-)İnter sorunsuzsa msn kuracak olursan (Selçuk henüz kullanmadığını söyledi, ileride olursa diye) ajadha@yahoo.com adresini eklemekte çekinmememk lazım.

    YanıtlaSil