12 Şubat 2005 Cumartesi

cici cumartesi

Önemli bir toplantı için işteyim. Günlerdir yağan karın durması bir yana, havanın bir de güneşli olması herkesin otolarına atlayıp dolaşmak istemesine sebep olur diye korkuyordum. Çünkü ben de Trin'i aldım öyle geldim işe. Sakindi trafik. Günlerdir dandik board botlarımla işe gelip işte Rom'larımı giyiyordum. O koca botları daha fazla giymek istemediğim için aldım Trin'i.

Perşembe günü de babamın otomobilini aldım bankaya giderken. Pek havalıydı doğrusu. İş dönüşü dışarda lapa lapa kar yağar ve otomobiller sağa sola kayarken çivili lastiklerimle kocaman sedanın içindeki ben, ılık bir şekilde iklimlendirilmiş ortamımda tatlı müzikler dinleyerek yavaş ve dingin bir şekilde eve döndüm. Eve gelince de babamın boynuna sarılıp onu öperek teşekkür ettim kendisine. İyi ki o sabah taksi bulamamışım.

Selçuk'la konuştuk dün. Uzun zamandır haberleşememiştik doğru dürüst. Sesini duyunca iyi hissettim kendimi. Bir de epey gitar çaldım dün akşam. Erkan'a gidecektim ve birlikte müzik yapacaktık aslında ama o dışarı çıkmaya karar verip beni ektikten sonra vazgeçip yeniden evde kalmaya karar verdiğini bana bildirmekten saat geç olduğu için çekindiğinden tek başıma bağıra çağıra şarkılar söyledim. Uzun cümle kurmaktan sıkıldım artık. Bundan sonra kısa cümleler kuracağım.

Önümüzdeki hafta çok zor bir hafta olacak. Umarım tüm yıldızlar iş konusunda bana destek verecek şekilde sıralanmışlardır da sorunlarımın üstesinden gelmeyi başarırım.

Hakan on sekiz dersinin on sekizinden de geçmeyi başardı!

Hasan'ın askerliğinin bitmesine yirmi gün kadar kaldı.

Annemler neredeyse bir aydır buradalar. Artık onları serbest bırakabilirim ve ablamın yanına gidip biraz da onun yakınlarında kalabilirler.

Geçen pazar Banu ve Mehmet'in yanında epey şımarıklık yapmış ve surat asmıştım. Bu pazar da onlarla birlikte olacağız. Bu sefer biraz daha saygılı olmaya çalışacağım.

3 yorum:

  1. he's totally addicted to f-1. :)

    YanıtlaSil
  2. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh! bulamıyoruuuuum! e-posta adresini kaybettim ve bulamıyoruuuuuuum! (hayır kaybetmedim. kanguncesi'ndeki hesabım ne hikmetse uçtuğundan o da uçtu... yeni hesabım için bir adet istiyorum o nedenle. ya da hesaplarım için...)

    YanıtlaSil
  3. aaa... bu yeni comment şeyleri çok güzel olmuş... eheh...

    YanıtlaSil