7 Haziran 2005 Salı

iş güç ve diğer şeyler

Dün toplantıdan dönüşümüz 17:50 civarlarıydı. Normal insanların mesailerinin bitim saatinde biz ajansa dönmüştük ki burayı okuyan eğer bir reklamcı olsaydı bu duruma hiç şaşırmayacaktı. Döndük ve ben posta kutumdaki 57 iletiyle cebelleşip günün ben yokken direktörüm sayesinde ilerlemiş işlerini bitirip, gerekli mesajlaşmaları yapıp, Padawan'ın yazdığı toplantı notuna bir göz atıp nihayet 20:30 gibi çıkabildim.

Aşkımın cephesinde işler daha kötüydü; tuş takımının üstüne eser miktarda gazlı içecek (şekerli ve şekersiz) dökmüştü ve tuş takımı çalışmadığından hiç bir iş yapamadığı gibi gideceği bir toplantı için de hazırlanması gereken süreyi dizüstünü eski haline döndürebilmek için uğraşarak geçirdiğinden iyice paniklemiş durumdaydı.

20:45 gibi evdeydim. Suratsız suratsız oturduk biraz. Sonra USB bir tuş takımını bağlasak nasıl olur diye düşündük ve hop! Trin'e atlayıp bir Teknosa bulduk ve gördüğümüz ilk USB tuş takımını (faresiyle birlikte) alarak eve döndük. Sonuç: başarılı... Böylece epey rahatladık ve sevindik.

Zor bir gündü.

Cuma günü Kristal Elma ödül töreni var. Bir aksilik olmazsa gideceğim.

1 yorum:

  1. tabi sabaha laptopun bisiyi kalmamis olmasida cok sevindirici 1 o kadarda gicik edici bisi idi :P

    o gece calissana hayret bisi bosuna bizi geriosun filam :) ltf biri bu klavyelerle konusup durumu duzeltsin cok nazli niyazlilar :)

    YanıtlaSil