28 Eylül 2005 Çarşamba

K600i


Bir sürü güzel şey oluyor. Aşkım bana tasarım harikası bir telefon hediye etti. 3G telefonu olduğu için video konferans gibi bir çok özelliğini henüz kullanamasam da, bir önceki telefonuma göre oldukça gelişmiş özelliklere sahip olduğu için tüm boş vakitlerimi yeni oyuncağımla geçirdiğimi söyleyebilirim.

3 yorum:

  1. Palantir'in (Powerbook'umun adı bu) iSync yazılımının son sürümünde telefonum olmadığı için yeni telefonuma adres defterimi güncelleyemedim başta ve bu korkunç bir şeydi! Sonra eski telefonuma bir SIM kart takıp, ondaki tüm numaraları bluetooth'la bu telefona göndererek çözdüm durumu... Telefon defterinde kendisine bir görsel atanmış öğeleri görselleriyle birlikte göndermiş hem de.

    YanıtlaSil
  2. sana yolladığım çözüm işe yaramadı mı?

    YanıtlaSil
  3. MMS ve GPRS ayarlarını Turkcell'den gönderttim aldığım gün telefonu. Fakat hem internete girmede, hem de MMS göndermede sorun yaşadım. Sonradan anlaşıldı ki, ellerinde K600i ayar seti yoktu ve ona en yakın olan başka bir Sony Ericsson ayarı göndermişler ama o da çalışmadı. Teknik elemanla telefonda tek tek üzerinden giderek yaptık ayarları, öyle çalıştı alet. Bu arada da SE telefonlarının bağlantı ayarlarında uzman oldum tabii :)

    Uzun lafın kısası, senin çözüm önerin de benzer bir şekilde benim telefonu değil, benzer SE telefonu bağlamak için işe yaradığından resmi güncellemeyi beklemeye karar verdim.

    YanıtlaSil