26 Ocak 2006 Perşembe

Ajansta imza toplanıyor

Ajans içinde toplu alanlarda sigara içilmesinin yasaklanması için sağlığını önemseyen bir grup pasif içici imza toplamaya başlıyor. Haydi hayırlısı... Umarım gereken etkiyi yaratır ve sigara bırakma dalgası büyüyerek tüm ajansı etkisi altına alır. Benim çalıştığım odada iki seçenek var: kanserden ölmek, ya da zatürreden ölmek. Pencere açılırsa donuyoruz, pencere kapalı olursa da havalandırma mavalandırma dinlemeyen sigara dumanı müzik vidyolarındaki efektler gibi dört bir yanımızı sarıyor.

5 yorum:

  1. Süpermiş... www.tempus.com.tr 'de çalışan iki arkadaşım da fena halde şikayetçi bu durumdan. Aynı mekanda sigara içmemek lazım kesinlikle. İçmeyenin sağlığıyla oynamak kadar cahil ve bencilcve birşey yok. Neyse bu ajanstaki arkadaşlar başaramadılar. ve her akşam eve ciğerleri kara üstleri leş gibi kokar şekilde eve dönüyorlar. Sigara içenler tüm dünyayı kültablası sandıkları için izmaritleri de yere atıyorlar. Bari onu yapmasalar...!?

    YanıtlaSil
  2. Nur Çintay gibi yazarlar sigara yasaklarına karşi çıkarlar bir de... Eski bir müptela olarak her türlu sigara yasağının mevcut içicilerin sağlığını korumak adına da faydalı olacağına inanıyorum ben.

    YanıtlaSil
  3. umarım imzalar işe yarar... biz de katılabiliyor muyuz? ;)

    bu frenkler ne kadar fanatik içici de olsalar, içmeyenlerin yanında nasıl ve ne kadar içtiklerine dikkat ediyorlar gibi, en azından arkadaşlarım öyle --tabii belki de subwoofer öksürüğümü duyup acımışlardır hehehe

    [ujqtut]

    YanıtlaSil
  4. İmza toplama işi yattı arkadaşlar. Sigara içme yasağı hayali kuran bizler de umutlarımızı başka bir bahara saklıyoruz artık.

    Bu arada şimdilik Şişli Belediyesi'nin çıkarmakta ve uygulamakta olduğu sigara karşıtı kurallarla teselli buluyor ve "Dumansız Şişli" kampanyasını gönülden ve keyifle desteklediğimi duyuruyorum.

    http://www.sislibelediyesi.com

    YanıtlaSil