10 Mart 2006 Cuma

Mörfi Kanunları

Hayatımızı yöneten gizemli güç. Büyük konuşmaktan korkmayan bir tip olsaydım şöyle derdim: "Daha kötü ne olabilir?". Fakat biliyorum ki Mörfi iş başında ve işlerim kötüye gitmeye devam edecek. Müşterimle sorunlarım var ve grubumuz bu kaotik ortamda bir de başka bir müşteri ekibinin işlerini üstlenecek. Bugün ekipten bir tek ben ajanstayım ve müşteri son bir ayda istediği kadar işi bir günde talep ediyor. Üstelik çok önemli bir sunum için çalıştığımızdan bu haftayı neredeyse uykusuz olarak geçirdiğimden saat başı bir espresso içerek ayakta duruyorum. Uzun lafın kısası, rasyonellik arıyorum. Aklı selim insanlar istiyorum. Makul ortamlar ihtiyacındayım.

2 yorum:

  1. müşteri bu...her istediği olucak, zamanında olucak ( yanlış brief gönderse bile ) ....

    müşteri: bu hatayı nasıl yaptın inanamıyorum. bu rakamlar doğru değil..

    yb: tarafınızdan onaylanan metindir rakamların doğru olmadığını söylediğiniz. onay mailini ekte gönderiyorum. ( bu arada yaklaşık 3 defa son halimidir, gönderiyorum bir dğeişiklik yok değil mi diye sormuşum )

    müşteri: olabilir, insanlık hali hata yapmış olabilirim ama sen nasıl yaparsın yapmaman lazımdı...

    ya böyle bu müşteriler sanki kredi faiz oranlarını ondan daha iyi bilebilme şansım varmış gibi... ama insanlık hali... benimkinin ne hali olduğunu söylemek istemiyorum...

    kısaca... anlıyorum halinden:)

    YanıtlaSil