13 Mart 2006 Pazartesi

Şunlar şunlar oldu

Mörfi'yi an çomağı hazırla misali, Cumartesi günü bir takım talihsizlikler arka arkaya gelmeye devam etti ama üstesinden gelmeyi de bildim. Kolay oldu mu? Kesinlikle hayır. Sabah sabah moral bozukluğuyla yapılan bir görüşme sonrası ilk kötü haber alındı: düğün alternatiflerinden birincisi bizim istediğimiz tarihlerde uygun değimiş. Daha sonra dün gece 23.00'e kadar ajansta kalıp bitirdiğimiz ve baskıya gönderdiğimiz bir iş için revizyon geldi ve bitmekte olan cep telefonu şarjımla cebelleşerek, bir ajansı, bir müşteriyi aramak suretiyle bu sorunu da çözüme kavuşturduk neyse ki.

Dertler ve tasalar böylece hafifledi biraz. Cumartesi daha sonra Taksim'de Vikicimle önce Dicle'nin Taksim Sanat'taki Formlar adlı heykel sergisini gezdik. Sonra Hasan'ları İstiklal'de inşaatı halen sürmekte olan Elle Mağazası'nın şantiyesinde ziyaret ettik. Triplo olarak yine güzel bir iş çıkartacaklar sanırım. Bu arada Hasan'a ev hediyesini de verdik tabii. Asmalımescit'e kadar uzanıp KV'de biraz vakit geçirdikten ve ara ara yağmurda ıslandıktan sonra evimizin yolunu tuttuk. Bu arada Terkos Pasajı neresiymiş onu da öğendik, pek sevindik.

Bugün de sabahtan çıkıp biraz alışveriş yaptık. Sonra da ev keyfi... Etiler'de dayanamayıp Subaru bayii'ne uğradık. Ben Impreza 2.0R'nin ne güzel ve hesaplı bir otomobil olduğunu Viki'ye anlatmaya çalışırken Vikicim tutup Subaru Impreza WRX STI modelini beğendiğini söylemez mi? Kendisine bu modelin 100 bin YTL fiyatında olduğunu ve 280ps gücünde olduğunu anlatıp orayı terk ettik. Sonra da otomobilimiz Trin'in kıymetini bilip güzel bir banyo yaptırdık kendisine.

Zor bir haftaydı. Güzel bir hafta sonu oldu. Düğün için yeni yerlere bakıyoruz şimdi.

9 yorum:

  1. nikah tarihi henüz belli değil, değil mi? salonun ardından mı belirleyeceksiniz?

    YanıtlaSil
  2. Nikah ve düğün birlikte olacak muhtemelen. Arayışlarımız sürüyor. Eylül gibi görünüyor şu anda.

    YanıtlaSil
  3. ... buraya yorum yazmak icin blog sahibinden izin istiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Eski dostların izin almasına gerek var mı? :)

    YanıtlaSil
  5. ...bunu duyduguma cok sevindim :)

    YanıtlaSil
  6. Gökhan, sana mail attım. Gmail'ini kontrol etsene...

    YanıtlaSil
  7. yok yok... ben korktum... malum o aylarda nikah bolluğu yaşanıyor, salon ayarlanır nikah tarihi ayarlanamaz falan dedim. tırstım yani... hadi evlenin ama artık 8)

    YanıtlaSil
  8. ...emailini aldim, simdilik kisa bir cevap yazdim, aksam sayfalarca dokturmeyi dusunuyorum :)

    YanıtlaSil