27 Haziran 2007 Çarşamba

Kristal Elma

Bu akşam 19. Kristal Elma ödül töreni var Parkorman'da. Lancia'nın sponsor olması sebebiyle biraz heyecanlı bir gün. Son dakika ayarlamaları yapıyor, unutulan ayrıntılarla uğraşıyoruz. Hava acaip sıcak olduğu için kokteyl ve yemek sırasında pek içki de içmeyi düşünmüyorum. Gecenin sonuna kadar kalmazam müşterime ayıp olur mu acaba?

Cuma günü annem, babam ve ablam geliyorlar bize. Tabii ki Ayda'yla beraber. Cumartesi akşamı Barış'ın düğünü var, onun için geliyorlar. Pazar da gidecekler sanırım. Pazar akşamı da Temmuz'da Rpm'de yapacağı staj için sevgili kardeşim Selçuk geliyor. Geçen hafta sonu Elif'le Zeynep bizdeydi Bigu Parti için. Fincan mı çekiyor acaba bu misafirleri? Şirinlik yapacağı yeni insanları pek seviyor kerata.

Bu arada kollarım ağrıyor. Powerball diye çok eğlenceli ve yorucu bir minik eksersiz topu aldım. İçinde manuel çalışan ve bilek hareketiyle ivme kazanan bir rotasyon motoru var, iyice havaya girince inanılmaz devir sayılarına ve çok güçlü bir asimetrik ivmeye ulaşabiliyor. Şuradan siz de kendinize sipariş verebilirsiniz.

1 yorum: