6 Temmuz 2006 Perşembe

Pokémon

Gotta catch'em all... Pikachu'yu özledim. Üniversitenin son yıllarındaydım atv seriyi yayınlarken. Öğleden sonra 14.00 gibi bir saatte yayınlanırdı. Annem bile takip eder hale gelmişti benim yüzümden. Başta çok sevdiğim Pikachu ve Bulbasaur olmak üzere tüm Pokémon kardeşlerimi buradan sevgiyle anıyorum. Nintendo seriyi hayata geçireli da tam 10 yıl olmuş burada. Alın bakalım size Pokémon jeneriği:



Sevgili Bulbasaur'ün fotosu ve özellikleri de şöyle:

Bulbasaur çimen tipi ve zehir tipi pokémonlarının özelliklerine sahip karma bir pokémon. Örneğin arka tarafında büyüyen yaprakımsı bitki tipik çimen tipi pokémon özellikleirnden. Bulbasaur’ın saldırıları arasında jilet yaprağı ve sarmaşık kırbacı saldırıları sayılabilir.

Tipi: Çimen / Zehir
Boyu: 0.7 m
Kilosu: 6.9 kg

Gelişimi de şu şekilde: Bulbasaur -> Ivysaur -> Venusaur

4 yorum:

  1. 1999 yılıydı galiba Pokemonların başlaması. Ben üniversiteye gitmeden önce sabah 8-8 buçuk arasında izliyordum hala bir ton tcg kartları duruyor bir yerlerde. Daha dün bir kanalda tekrar izledim bir bölümünü, adamlar güzel ve de para kazandıracak birşeyi başarmışlar; aferim.

    YanıtlaSil
  2. Anime hayrani olmama ragmen rasenganlarla, sharinganlarla, harem no jutsularla, taijutsularla aram daha iyi sanirim. chakrayi topluyoruz evet baam.

    naruto izlemeli. full metal alchemist izlemeli. rurouni kenshin izlemeli.

    pikachu seems so gay.

    YanıtlaSil
  3. ben kesinlikle balbazarcıydım ne sahane bir pokemon o.
    pokemonlar gercek olsun istedim bi de hep.Koca kadınım halbuki.

    YanıtlaSil
  4. Selamlar. Ben Pokemon'u ilk çıktığı günden beri takip ediyorum. "Pokemon'u özledim" yazısını görünce çok mutlu oldum çünkü tam da pokemon'u özleyenler için yapmış olduğum bir blog'um var:

    http://pokemonturkiye.blogspot.com

    Blog'da hem pokemon ile ilgili eski günler, eski karakterler , eski pokemonlar... kısacası nostalji var. Hem de bu cep canavarlarının günümüzde halen yayınlanan yeni oyunları ve yeni çizgifilm bölmleriyle ilgili haberler var. Umarım hoşunuza gider.

    YanıtlaSil