20 Aralık 2006 Çarşamba

Bu ne ya?






Geçtiğimiz hafta Gayrettepe dolaylarında karşıma çıkan bu otomobili tanımlayamadım ama çok ilginç buldum.

7 yorum:

  1. "yüzyıllar öncesini araştıran carkeologlarımız şimdiye kadar bilinmeyen bir türe rasladılar, tahminen ms.2006 yıllarına ait bu cins,bir geçiş dönemi yaratığı..."

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle bir italyan bebeği.
    ne şanslı insanlar var dedirten ender nesnelerden.

    YanıtlaSil
  3. Wolseley 1500 cinsi ve 1960 yıllarına tarihlenen bir araba olarak görünüyor internette araştırınca.. Ve de Avusturalya orijinli sanki.. VW gibi fun clubları var..

    Not: Lütfen "şeyler"e biraz ilgi gösteriniz :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili 25t, sağdan direksiyonlu olduğu için İtalyan değil gibi gelmişti bana. İsmini -nedense- belirtmeyen okuyucunun söylediği bilgiler ise tutarlı. Resmi olmayan bir Austin-Rover arşivi sitesinde çok ufak detaylar dışında bu modelin benzerini görmek mümkün:
    http://www.austin-rover.co.uk/index.htm?wolseleyf.htm

    YanıtlaSil
  5. Açıklamak istiyorum: bu blog işini hiç bilmiyorum, kendime bugün bir blog sayfası aldım, ama sayfaya kendi resmimi nasıl koyacağımı bile keşfedemedim henüz. Deşifre olmak ne kadar doğru, bundan da emin değilim. Ben kimseye zarar vermem, biliyorum ama, size ya da bana kimsenin zarar vermeyeceğini nasıl bilebilirim? Bir süre önce "şeyler"i farkettim, oradan da bigumigucu oldum. Adı görünmeyen ziyeretçilerden en sadığı belki benim :)Bigu'da da anonim yazıları -fikren- reddetiğinizi biliyordum. Sizin cesur açıklığınızdan yola çıkarak ben de açtım sayfamı. Yazı karakteri, resim, içerik derken,geliştireceğim. Çok uzun süre "italyan bebeği" yorumu kalınca sayfada, o öyle değil deyiverdim. Anonim yazı için özür dilerim..

    YanıtlaSil
  6. Goksel selam, acik cevap icin tesekkur :)

    Kimlik desifresi degildi ama benim kastettigim. Amonim yayinlanacagini bildigin yorumun sonuna bir "Goksel" yazivermen de yeterliydi... Blogosfer'e hosgeldin, bir sekilde yazmana vesile oldugumu dusunerek mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  7. yalçın bu bebeği arnavutköy içlerinde gördüm geçenlerde, enfes.

    YanıtlaSil